Forum

Powrót PŚD wraz z ofertą

I.

Iwona .....

0

Witam,
wykonawca w terminie składania ofert, wraz z ofertą złożył również część podmiotowych środków dowodowych. Zgodnie z SWZ o PŚD wzywam najtańszego po badaniu ofert. Tak się składa, że ten który złożył mi te PŚD jest też najtańszy. Pytanie... czy powinnam go jeszcze raz o to wzywać? czy starczy jak mi potwierdzi że złożone wraz z ofertą PŚD są aktualne?
Witam, wykonawca w terminie składania ofert, wraz z ofertą złożył również część podmiotowych środków dowodowych. Zgodnie z SWZ o PŚD wzywam najtańszego po badaniu ofert. Tak się składa, że ten który złożył mi te PŚD jest też najtańszy. Pytanie... czy powinnam go jeszcze raz o to wzywać? czy starczy jak mi potwierdzi że złożone wraz z ofertą PŚD są aktualne?
0
2024-03-12 12:48 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Wezwac musisz, a wykonawca w odpowiedzi moze skorzystac z 127.2, czyli potwierdzić jedynie ich prawidlowośc i aktualnośc.
Wezwac musisz, a wykonawca w odpowiedzi moze skorzystac z 127.2, czyli potwierdzić jedynie ich prawidlowośc i aktualnośc.
0
2024-03-12 12:50 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy