Forum

Powrót zaświadczenie z ZUS

R.

Renata .....

25

Otrzymałam Zaświadczenie o niezaleganiu w opłacaniu składek wykonawcy.
Na zaświadczeniu jest dopisek "Pracownik ZUS upoważniony do wydania zaświadczenia: SYLWIA BURDACH" oraz regułka:
"Dokument został podpisany, aby go zweryfikować należy użyć
oprogramowania do weryfikacji podpisu
Data złożenia podpisu: 2024-02-06T06:22:00Z
Podpis elektroniczny"

Weryfikacja podpisu elektr. pokazuje tylko podpis elektr. wykonawcy.
W tej syt. nie otrzymałam ani oryginału ani cyforwego odwzorowania.
Czy takie zaśw. jest ok?
Otrzymałam Zaświadczenie o niezaleganiu w opłacaniu składek wykonawcy. Na zaświadczeniu jest dopisek "Pracownik ZUS upoważniony do wydania zaświadczenia: SYLWIA BURDACH" oraz regułka: "Dokument został podpisany, aby go zweryfikować należy użyć oprogramowania do weryfikacji podpisu Data złożenia podpisu: 2024-02-06T06:22:00Z Podpis elektroniczny" Weryfikacja podpisu elektr. pokazuje tylko podpis elektr. wykonawcy. W tej syt. nie otrzymałam ani oryginału ani cyforwego odwzorowania. Czy takie zaśw. jest ok?
0
2024-03-18 14:16 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Przyjęło się , że ta wizualizacja jest jakby wydrukiem. I jako taka może być potwierdzana przez wykonawcę. To wynika z art. 55 czy 53 (?) ustawy zusowskiej.
Jest ok.
Przyjęło się , że ta wizualizacja jest jakby wydrukiem. I jako taka może być potwierdzana przez wykonawcę. To wynika z art. 55 czy 53 (?) ustawy zusowskiej. Jest ok.
0
2024-03-18 14:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy