Forum

Powrót wznowienie usługi - tylko oświadczeniem czy tez aneks do umowy

A.

Aneta .....

Fachowiec 115

Treść oświadczenia, ja bym zrobiła aneksem, mój prawnik twierdzi, ze oświadczenie wystarczy (umowa zaraz wygasa):
Oświadczenie o wznowieniu:
Zamawiający, ...................., działając na mocy §7 ust. 2 umowy, informuje o skorzystaniu z prawa do wznowienia i przedłuża czas trwania umowy o 6 miesięcy na zasadach i wedle sposobu rozliczenia obowiązującego dla zamówienia podstawowego. Jednocześnie, w związku z §7 ust. 2 umowy, Zamawiający zwiększa maksymalną kwotę, o której mowa w §6 ust 1 do łącznej kwoty 450.000 zł netto.
?
jaka jest Wasza opinia???
(w ogłoszeniu przewidziane wznowienie, umowa zaraz wygasa)
Treść oświadczenia, ja bym zrobiła aneksem, mój prawnik twierdzi, ze oświadczenie wystarczy (umowa zaraz wygasa): Oświadczenie o wznowieniu: Zamawiający, ...................., działając na mocy §7 ust. 2 umowy, informuje o skorzystaniu z prawa do wznowienia i przedłuża czas trwania umowy o 6 miesięcy na zasadach i wedle sposobu rozliczenia obowiązującego dla zamówienia podstawowego. Jednocześnie, w związku z §7 ust. 2 umowy, Zamawiający zwiększa maksymalną kwotę, o której mowa w §6 ust 1 do łącznej kwoty 450.000 zł netto. ? jaka jest Wasza opinia??? (w ogłoszeniu przewidziane wznowienie, umowa zaraz wygasa)
0
2024-03-22 14:21 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Na szkoleniu mówili, że wystarczy oświadczenie :-)
Na szkoleniu mówili, że wystarczy oświadczenie :-)
0
2024-03-22 15:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy