Forum

Powrót Unieważnienie postępowania na ENOTICES II

A.

Agnieszka .....

0

Ktoś zna jakiś sposób na unieważnienie postępowania w eNotices II, czy tam sekcje WYNIKi trzeba całą uzupełnić czy gdzieś na wcześniejszym etapie jest opcja unieważnienia.

No szlag człowieka trafia z tymi ogłoszeniami, łącznie z wpisywaniem kontaktów do firm, na co to komu. Wpisuj 100 tysięcy wykonawców łącznie z numerem buta po to aby zaznaczyć, że unieważniono przez brak środków. Trzeba sie rozstać z zamówieniami raz na zawsze. Nie wiem, czy tylko mnie o takie nerwy ten dziwny i niepotrzebny nowy twór przyprawia ??
Ktoś zna jakiś sposób na unieważnienie postępowania w eNotices II, czy tam sekcje WYNIKi trzeba całą uzupełnić czy gdzieś na wcześniejszym etapie jest opcja unieważnienia. No szlag człowieka trafia z tymi ogłoszeniami, łącznie z wpisywaniem kontaktów do firm, na co to komu. Wpisuj 100 tysięcy wykonawców łącznie z numerem buta po to aby zaznaczyć, że unieważniono przez brak środków. Trzeba sie rozstać z zamówieniami raz na zawsze. Nie wiem, czy tylko mnie o takie nerwy ten dziwny i niepotrzebny nowy twór przyprawia ??
0
2024-03-26 13:57 0

R.

Renata .....

25

Nie wpisuj wykonawców jesli unieważniasz, nie ma takiej potrzeby. Inf. o unieważnieniu wpisz w szóstce (która nie pojawia się na podglądzie, ale po opublikowaniu ogłoszenia pojawi się), a ja wpisuję jeszcze uzasadnienie w Informacjach dodatkowych (w razie jakby jednak pkt 6 sie nie pojawił)
Nie wpisuj wykonawców jesli unieważniasz, nie ma takiej potrzeby. Inf. o unieważnieniu wpisz w szóstce (która nie pojawia się na podglądzie, ale po opublikowaniu ogłoszenia pojawi się), a ja wpisuję jeszcze uzasadnienie w Informacjach dodatkowych (w razie jakby jednak pkt 6 sie nie pojawił)
0
2024-03-26 15:10 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy