Forum

Powrót Złożenie dokumentów

J.

Julia .....

1

Hej, po otwarciu ofert, brakuje jednego uzupełnionego załącznik z SWZ + czy mogę już zadać środków dowodowych ?
Hej, po otwarciu ofert, brakuje jednego uzupełnionego załącznik z SWZ + czy mogę już zadać środków dowodowych ?
0
2024-04-02 11:28 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Jeśli brakuje załącznika, a miał być złożony wraz z ofertą to należy wezwać do uzupełnienia, pod warunkiem, że jest to dokument, który może być uzupełniony.
Nie chcę żeby to źle zabrzmiało, ale wydaje mi się, że należałoby chyba przejść jakieś szkolenie z Pzp, a potem zabierać się za prowadzenie postępowań bo po ilości zadanych pytań wygląda to na naukę na żywym organizmie.
Jeśli brakuje załącznika, a miał być złożony wraz z ofertą to należy wezwać do uzupełnienia, pod warunkiem, że jest to dokument, który może być uzupełniony. Nie chcę żeby to źle zabrzmiało, ale wydaje mi się, że należałoby chyba przejść jakieś szkolenie z Pzp, a potem zabierać się za prowadzenie postępowań bo po ilości zadanych pytań wygląda to na naukę na żywym organizmie.
0
2024-04-02 11:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy