Forum

Powrót pełnomocnictwo reprezentowanie właścicela

M.

Monika .....

0

Dzień dobry,
Wykonawca złożył w postępowaniu krajowym pełnomocnictwo że o treści "upoważniam pana XY legitymującego się dowodem osobistym... zamieszkałego...... do reprezentowania mnie jako właściciela firmy oraz interesów mojej firmy, podpisywania wszystkich dokumentów związanych z działalnością gospodarczą" Czy uznać takie pełnomocnictwo? Do tej pory nie spotkałam się z takim ale mam małe doświadczenie. Pan XY jest też wskazany w CEIDG jako pełnomocnik.
Dzień dobry, Wykonawca złożył w postępowaniu krajowym pełnomocnictwo że o treści "upoważniam pana XY legitymującego się dowodem osobistym... zamieszkałego...... do reprezentowania mnie jako właściciela firmy oraz interesów mojej firmy, podpisywania wszystkich dokumentów związanych z działalnością gospodarczą" Czy uznać takie pełnomocnictwo? Do tej pory nie spotkałam się z takim ale mam małe doświadczenie. Pan XY jest też wskazany w CEIDG jako pełnomocnik.
0
2024-04-09 14:03 0

T.

Tomasz .....

61

Moim zdaniem jest ok - wystarczy taka treść pełnomocnictwa. Nawet samo wskazanie pełnomocnika w CEIDG byłoby wystarczające - wywiera bowiem takie same skutki prawne jak udzielenie pełnomocnictwa na piśmie.
Moim zdaniem jest ok - wystarczy taka treść pełnomocnictwa. Nawet samo wskazanie pełnomocnika w CEIDG byłoby wystarczające - wywiera bowiem takie same skutki prawne jak udzielenie pełnomocnictwa na piśmie.
0
2024-04-09 14:35 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy