Forum

Powrót WGLĄD DO OFERT

K.

Katarzyna .....

0

Zamawiający ogłosił wybór oferty. Chciałam zrobić wgląd do oferty tej firmy.
do składania oferty zamawiający nie wymagał kosztorysu - dopiero do podpisania umowy
czy w związku z tym mam prawo do wglądu oferty wraz z kosztorysami i wszelkimi dokumentami w postępowaniu ?
Zamawiający ogłosił wybór oferty. Chciałam zrobić wgląd do oferty tej firmy. do składania oferty zamawiający nie wymagał kosztorysu - dopiero do podpisania umowy czy w związku z tym mam prawo do wglądu oferty wraz z kosztorysami i wszelkimi dokumentami w postępowaniu ?
0
2024-04-10 08:20 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Tak, można, tylko tryb jest zależny od tego na jakim etapie jest postępowanie - jeżeli jest już podpisana umowa to dokumenty będą podlegały udostępnieniu w trybie udip i będą podlegały anonimizacji, a jeżeli postępowanie jest w toku to będą podlegały udostępnieniu w trybie pzp.
Tak, można, tylko tryb jest zależny od tego na jakim etapie jest postępowanie - jeżeli jest już podpisana umowa to dokumenty będą podlegały udostępnieniu w trybie udip i będą podlegały anonimizacji, a jeżeli postępowanie jest w toku to będą podlegały udostępnieniu w trybie pzp.
0
2024-04-10 08:25 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy