Forum

Powrót ogłoszenie o zamówieniu

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

Mam taki błąd: Każde istniejące 'Inne punkty kontaktowe' musi być powiązane z co najmniej jedną z następujących podroli: 'Organizacja udzielająca dodatkowych informacji na temat postępowania o udzielenie zamówienia'; 'Organizacja zapewniająca dostęp offline do dokumentów zamówienia'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie ochrony zatrudnienia i warunków pracy, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie ochrony środowiska, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie podatków, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organ mediacyjny'; 'Organizacja udzielająca dodatkowych informacji na temat procedur odwoławczych'; 'Organ odwoławczy', 'Organizacja rozpatrująca oferty', 'Organizacja rozpatrująca wnioski o dopuszczenie do udziału'; 'Organ odwoławczy'; Wniosek o przegląd

i nie wiem jak to ugryźć. Wszystko inne jest ok
Mam taki błąd: Każde istniejące 'Inne punkty kontaktowe' musi być powiązane z co najmniej jedną z następujących podroli: 'Organizacja udzielająca dodatkowych informacji na temat postępowania o udzielenie zamówienia'; 'Organizacja zapewniająca dostęp offline do dokumentów zamówienia'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie ochrony zatrudnienia i warunków pracy, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie ochrony środowiska, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organizacja udzielająca informacji na temat ogólnych ram regulujących kwestie podatków, mających zastosowanie w miejscu, w którym zamówienie ma być realizowane'; 'Organ mediacyjny'; 'Organizacja udzielająca dodatkowych informacji na temat procedur odwoławczych'; 'Organ odwoławczy', 'Organizacja rozpatrująca oferty', 'Organizacja rozpatrująca wnioski o dopuszczenie do udziału'; 'Organ odwoławczy'; Wniosek o przegląd i nie wiem jak to ugryźć. Wszystko inne jest ok
0
2024-04-16 13:25 0

D.

Dorota .....

Fachowiec 107

już doszłam, że wkradły mi się zapisy w TPO
już doszłam, że wkradły mi się zapisy w TPO
0
2024-04-16 13:33 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy