Forum

Powrót Wybór oferty

A.

Agata .....

1

Dzień dobry, wysłałam pisma o przedłużenie terminu związania ofertą (jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi od wszystkich Wykonawców, gdyż mają czas do końca środy), jednakże wcześniej dostałam uzupełnienie pśd i jestem w stanie już dzisiaj opublikować wyniki na to postępowanie.

W takim wypadku muszę czekać aż minie termin odpowiedzi na mój wniosek o przedłużenie terminu związania oferta czy mogę publikować wyniki (oczywiście nie odrzucają tych co nie udzielili odpowiedzi gdyż wyboru dokonuje w terminie związania ofertą).

Liczę na Państwa opinie.
Dzień dobry, wysłałam pisma o przedłużenie terminu związania ofertą (jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi od wszystkich Wykonawców, gdyż mają czas do końca środy), jednakże wcześniej dostałam uzupełnienie pśd i jestem w stanie już dzisiaj opublikować wyniki na to postępowanie. W takim wypadku muszę czekać aż minie termin odpowiedzi na mój wniosek o przedłużenie terminu związania oferta czy mogę publikować wyniki (oczywiście nie odrzucają tych co nie udzielili odpowiedzi gdyż wyboru dokonuje w terminie związania ofertą). Liczę na Państwa opinie.
0
2024-04-22 12:17 0

KB

Katarzyna Bołdys

47

Jeśli wezwania już poszły, poczekałabym z wyborem.
Jeśli wezwania już poszły, poczekałabym z wyborem.
0
2024-04-22 12:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy