Forum

Powrót Termin na złożenie pytań

R.

Robert .....

14

Zamawiający nie uwzględnił mi pytań, gdyż złożyłem wnioski (w terminie na złożenie pytań) ale po godz. 16 ( bo urząd już nie pracuje).
Proszę o pilny przykład KIO, gdzie takie działania są zakazane i pytania mogą być składane do końca dnia.
Zamawiający nie uwzględnił mi pytań, gdyż złożyłem wnioski (w terminie na złożenie pytań) ale po godz. 16 ( bo urząd już nie pracuje). Proszę o pilny przykład KIO, gdzie takie działania są zakazane i pytania mogą być składane do końca dnia.
0
2024-04-22 13:13 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Nie wiem czy będą na to jakieś wyroki... Zamawiający musi odpowiedzi na pytania które wpłyną nie później niż 4 lub 7 dni przed upływem terminu składania ofert. I nie ma znaczenia czy wpłyną w godzinach pracy Zamawiającego czy nie, pytania można zadawać do północy.

Pytanie, czy faktycznie dochowano terminu? jaki był termin składania ofert (czy był to pierwotny termin?) i kiedy wysłano pytania.
Nie wiem czy będą na to jakieś wyroki... Zamawiający musi odpowiedzi na pytania które wpłyną nie później niż 4 lub 7 dni przed upływem terminu składania ofert. I nie ma znaczenia czy wpłyną w godzinach pracy Zamawiającego czy nie, pytania można zadawać do północy. Pytanie, czy faktycznie dochowano terminu? jaki był termin składania ofert (czy był to pierwotny termin?) i kiedy wysłano pytania.
0
2024-04-22 13:20 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy