Forum

Powrót przeglądy techniczne

J.

Joanna .....

19

Realizujemy coroczne przeglądy techniczne w 4 dziedzinach: elektrycznej, konstrukcyjnej, kominiarskiej i budowlanej. Do tej pory robiliśmy zapytania ofertowe, gdyż każdy z tych przeglądów wymaga innego fachowca. Zastanawiamy się, czy nie powinniśmy jednak zrobić przetargu z podziałem na części, bo one wszystkie nieznacznie przekraczają próg ustawowy.
Jak myślicie?
Realizujemy coroczne przeglądy techniczne w 4 dziedzinach: elektrycznej, konstrukcyjnej, kominiarskiej i budowlanej. Do tej pory robiliśmy zapytania ofertowe, gdyż każdy z tych przeglądów wymaga innego fachowca. Zastanawiamy się, czy nie powinniśmy jednak zrobić przetargu z podziałem na części, bo one wszystkie nieznacznie przekraczają próg ustawowy. Jak myślicie?
0
2024-04-23 10:28 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ja bym tego nie sumowała, zaden kominiarz nie zrobi ci przegladu elektryki, elektryk przegladu konstrukcyjnego, itd.
ja bym tego nie sumowała, zaden kominiarz nie zrobi ci przegladu elektryki, elektryk przegladu konstrukcyjnego, itd.
0
2024-04-23 10:33 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy