Forum

Powrót Publikacja ogłoszenia o zamówieniu w eNotice 2 - na konkretny dzień.

K.

Kinga .....

42

Chciałam zapytać czy ktoś robił ogłoszenia o zamówieniu w eNotice2 i chciał, żeby opublikowało się na konkretny dzień. Czy to faktycznie działa - np. jeśli puściłabym ogłoszenie jutro - a chciałabym żeby opublikowało się w poniedziałek i zapodam datę 29.05.2024 r. - to opublikuje się faktycznie wtedy. Zazwyczaj wybierałam "jak najszybciej", ale teraz pasuje mi inaczej i chciałam zapytać czy tak ktoś robi i czy faktycznie wtedy się publikuje ogłoszenie.
to
Chciałam zapytać czy ktoś robił ogłoszenia o zamówieniu w eNotice2 i chciał, żeby opublikowało się na konkretny dzień. Czy to faktycznie działa - np. jeśli puściłabym ogłoszenie jutro - a chciałabym żeby opublikowało się w poniedziałek i zapodam datę 29.05.2024 r. - to opublikuje się faktycznie wtedy. Zazwyczaj wybierałam "jak najszybciej", ale teraz pasuje mi inaczej i chciałam zapytać czy tak ktoś robi i czy faktycznie wtedy się publikuje ogłoszenie. to
0
2024-04-24 07:31 0

T.

Tomasz .....

61

Tak, przetestowałem tą funkcję - działa. Moje ogłoszenie opublikowało się dokładnie w dniu, który wskazałem.
Tak, przetestowałem tą funkcję - działa. Moje ogłoszenie opublikowało się dokładnie w dniu, który wskazałem.
0
2024-04-24 08:09 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy