Forum

Powrót korakta otwarcia ofert

D.

Dorota .....

3

Wczoraj opublikowałam informację z otwarcia ofert. Okazało się dzisiaj w toku badania że jeden z oferentów występuje wspólnie z innym, a ja wpisałam tylko jednego w informacji...czy można opublikować korektę? I co wtedy z informacją do prezesa PZP którą już przekazałam?
Wczoraj opublikowałam informację z otwarcia ofert. Okazało się dzisiaj w toku badania że jeden z oferentów występuje wspólnie z innym, a ja wpisałam tylko jednego w informacji...czy można opublikować korektę? I co wtedy z informacją do prezesa PZP którą już przekazałam?
0
2024-05-07 14:19 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Moim zdaniem jak najbardziej możesz opublikować informacje z otwarcia ofert z uwzględnieniem tej pomyłki. Rzekłabym nawet, że należy tak zrobić i widziałam, że zamawiający tak robią pisząc jak było i jak powinno być.
Informacje do prezesa wysłałabym jeszcze raz i w tych informacjach dodatkowych, czy jak to tam na końcu się nazywa napisałabym, że to korekta.
Moim zdaniem jak najbardziej możesz opublikować informacje z otwarcia ofert z uwzględnieniem tej pomyłki. Rzekłabym nawet, że należy tak zrobić i widziałam, że zamawiający tak robią pisząc jak było i jak powinno być. Informacje do prezesa wysłałabym jeszcze raz i w tych informacjach dodatkowych, czy jak to tam na końcu się nazywa napisałabym, że to korekta.
0
2024-05-07 14:37 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy