Dzień dobry, czy przy postępowaniu krajowym na usługę gastronomiczną ( kolację) w miejscu zabytkowym, możemy wskazać w opz jak i w swz zapis, że warunkiem udziału w postępowaniu jest wymóg dotyczący doświadczenia Wykonawcy w zakresie organizacji imprez w miejscach zabytkowych? Chcemy wymagać referencji zrealizowania przynajmniej jednej takiej imprezy.
Czy możemy również wymagać doświadczenia odnośnie przygotowywania tego typu uroczystości dla 1000 osób? Nasza kolacja będzie na taką liczbę osób. Będą goście z całego świata.
Dodatkowo wykonawca mus zapewnić co najmniej 2 kelnerów posługujących się językiem angielskim. Nie wiem czy to nie za mało na taką liczbę gości.
Dzień dobry, czy przy postępowaniu krajowym na usługę gastronomiczną ( kolację) w miejscu zabytkowym, możemy wskazać w opz jak i w swz zapis, że warunkiem udziału w postępowaniu jest wymóg dotyczący doświadczenia Wykonawcy w zakresie organizacji imprez w miejscach zabytkowych? Chcemy wymagać referencji zrealizowania przynajmniej jednej takiej imprezy.
Czy możemy również wymagać doświadczenia odnośnie przygotowywania tego typu uroczystości dla 1000 osób? Nasza kolacja będzie na taką liczbę osób. Będą goście z całego świata.
Dodatkowo wykonawca mus zapewnić co najmniej 2 kelnerów posługujących się językiem angielskim. Nie wiem czy to nie za mało na taką liczbę gości.
0
2024-05-15 08:28 0