Forum

Powrót Podział na części czy nie

A.

Andrzej .....

0

Witam.
Mam w Planie zamówień usługę "Pełnienie funkcji inspektora nadzoru branży sanitarnej."w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy . W ramach tej pozycji planu będę ogłaszał trzy (3) odrębne postępowania przetargowe, na "pełnienie funkcji inspektora....." na trzech różnych robotach budowlanych (budowa kanalizacji) realizowanych również w ramach trzech odrębnych postępowań przetargowych. Mam więc pytania:
1. Czy należy postępowania na inspektorów traktować jako zamówienia na usługi udzielane w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania?.
2. Czy zmodyfikować "Plan zamówień" i wprowadzić trzy zadania dla każdego postępowania osobno i traktować jako odrębne postępowania?.
Życząc miłego dnia, pozdrawiam.
Witam. Mam w Planie zamówień usługę "Pełnienie funkcji inspektora nadzoru branży sanitarnej."w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy . W ramach tej pozycji planu będę ogłaszał trzy (3) odrębne postępowania przetargowe, na "pełnienie funkcji inspektora....." na trzech różnych robotach budowlanych (budowa kanalizacji) realizowanych również w ramach trzech odrębnych postępowań przetargowych. Mam więc pytania: 1. Czy należy postępowania na inspektorów traktować jako zamówienia na usługi udzielane w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania?. 2. Czy zmodyfikować "Plan zamówień" i wprowadzić trzy zadania dla każdego postępowania osobno i traktować jako odrębne postępowania?. Życząc miłego dnia, pozdrawiam.
0
2024-05-15 10:44 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Podtsawowe pytanie jest takie, jak traktujesz postepowania na roboty budowlane, do ktorych wymagany jest inspektor?? Razem czy osobno?
Podtsawowe pytanie jest takie, jak traktujesz postepowania na roboty budowlane, do ktorych wymagany jest inspektor?? Razem czy osobno?
0
2024-05-15 11:03 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy