Forum

Powrót zamówienia zastrzeżone - art. 94

A.

Anna .....

37

myślimy nad tym aby w zamówieniu na dozorowanie wystaw skorzystać z art. 94. Czy mogę wymagać doświadczenia od wykonawcy w zakresie realizacji podobnych zamówień?
myślimy nad tym aby w zamówieniu na dozorowanie wystaw skorzystać z art. 94. Czy mogę wymagać doświadczenia od wykonawcy w zakresie realizacji podobnych zamówień?
0
2024-05-16 11:16 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Powiem tak, o ile rozumiem zatrudnienie osób wymienionych w art. 94 pzp....to już wymaganie doświadczenia dla mnie to trochę za dużo. Ktoś pewnie się znajdzie, natomiast osobiście powiem, że ciężko zatrudnia się takie osoby. A z drugiej strony dozorowanie to dość często osoby z tej kategorii osób.
Chętnie poczytam o opiniach czy doświadczeniach innych osób
Powiem tak, o ile rozumiem zatrudnienie osób wymienionych w art. 94 pzp....to już wymaganie doświadczenia dla mnie to trochę za dużo. Ktoś pewnie się znajdzie, natomiast osobiście powiem, że ciężko zatrudnia się takie osoby. A z drugiej strony dozorowanie to dość często osoby z tej kategorii osób. Chętnie poczytam o opiniach czy doświadczeniach innych osób
0
2024-05-16 21:30 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy