Forum

Powrót Co z tym zrobić?

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

W ofercie mam miejsce na wypisanie dokumentów, które wykonawca wysyła z ofertą. I teraz mam zagwozdkę.
1) Pierwszy wykonawca wpisał: oświadczenie z załącznika 3,4,4, a powinno być załącznik 3,4,5 - poprawiać to jako omyłkę pisarską?
2) Drugi wykonawca nie wypisał wszystkich załączników, które dołączył - poprawić to jako omyłkę? Jeśli tak to jaką? Wezwać do uzupełnienia (myślę, że to już taka nadgorliwość).

A może w ogóle w obu przypadkach to olać.
Może banalne, ale mnie dziś postępowanie pokonało, a wykonawców mam walczących...więc nadgorliwość mam wrażenie, że wskazana, a przede wszystkim uwaga i ostrożność.
W ofercie mam miejsce na wypisanie dokumentów, które wykonawca wysyła z ofertą. I teraz mam zagwozdkę. 1) Pierwszy wykonawca wpisał: oświadczenie z załącznika 3,4,4, a powinno być załącznik 3,4,5 - poprawiać to jako omyłkę pisarską? 2) Drugi wykonawca nie wypisał wszystkich załączników, które dołączył - poprawić to jako omyłkę? Jeśli tak to jaką? Wezwać do uzupełnienia (myślę, że to już taka nadgorliwość). A może w ogóle w obu przypadkach to olać. Może banalne, ale mnie dziś postępowanie pokonało, a wykonawców mam walczących...więc nadgorliwość mam wrażenie, że wskazana, a przede wszystkim uwaga i ostrożność.
0
2024-05-16 22:10 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Zostawić tak jak jest i nic nie zmieniać.
Zostawić tak jak jest i nic nie zmieniać.
0
2024-05-17 05:49 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy