Forum

Powrót wizja lokalna

I.

Iwona .....

0

Witam,
chcę dać do SWZ możliwość przeprowadzenia wizji lokalnej. Ma to być możliwość, a nie konieczność odbycia. Czy mogę w związku z tym dać zapis w SWZ "Zamawiającym nie uzależnia złożenia oferty po odbyciu wizji lokalnej". Chodzi mi o to, że Ci którzy nie będą na wizji lokalnej też mogą złożyć ofertę.
Witam, chcę dać do SWZ możliwość przeprowadzenia wizji lokalnej. Ma to być możliwość, a nie konieczność odbycia. Czy mogę w związku z tym dać zapis w SWZ "Zamawiającym nie uzależnia złożenia oferty po odbyciu wizji lokalnej". Chodzi mi o to, że Ci którzy nie będą na wizji lokalnej też mogą złożyć ofertę.
0
2024-05-20 11:59 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

"Zamawiający przewiduje możliwość złożenia oferty po odbyciu przez Wykonawców wizji lokalnej, która przeprowadzona zostanie w ustalonym terminie na prośbę Wykonawców. Udział Wykonawców w wizji lokalnej nie jest obowiązkowy. Zamawiający dopuszcza przeprowadzenie wizji lokalnej terenu budowy, którego dotyczy zamówienie na wniosek Wykonawcy złożony za pośrednictwem strony postępowania, w dni robocze, w godz. .........., po wcześniejszym ustaleniu terminu."
"Zamawiający przewiduje możliwość złożenia oferty po odbyciu przez Wykonawców wizji lokalnej, która przeprowadzona zostanie w ustalonym terminie na prośbę Wykonawców. Udział Wykonawców w wizji lokalnej nie jest obowiązkowy. Zamawiający dopuszcza przeprowadzenie wizji lokalnej terenu budowy, którego dotyczy zamówienie na wniosek Wykonawcy złożony za pośrednictwem strony postępowania, w dni robocze, w godz. .........., po wcześniejszym ustaleniu terminu."
0
2024-05-20 12:17 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy