Forum

Powrót oferty dodatkowe

M.

Monika .....

15

Witajcie,
wykonawcy złożyli identyczne oferty. W SWZ mamy taki zapis: Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny lub kosztu i innych kryteriów oceny ofert, Wykonawcy składają oferty dodatkowe.
Jakie czynności powinnam teraz wykonać ? Pierwszy raz zdarzyła się taka u nas sytuacja i nie mam pojęcia co teraz? Pomożecie?
Witajcie, wykonawcy złożyli identyczne oferty. W SWZ mamy taki zapis: Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny lub kosztu i innych kryteriów oceny ofert, Wykonawcy składają oferty dodatkowe. Jakie czynności powinnam teraz wykonać ? Pierwszy raz zdarzyła się taka u nas sytuacja i nie mam pojęcia co teraz? Pomożecie?
0
2024-05-20 13:03 0

D.

Dominika .....

31

W ubiegłym tygodniu miałam taką sytuację. Należy wezwać ich na podstawie art. 248 ust. 3 ustawy PZP do złożenia ofert dodatkowych :)
W ubiegłym tygodniu miałam taką sytuację. Należy wezwać ich na podstawie art. 248 ust. 3 ustawy PZP do złożenia ofert dodatkowych :)
0
2024-05-20 13:41 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy