Forum

Powrót Domyślne podstawy wykluczenia w ogłoszeniach o zamówieniu w - eNotices2

K.

Kinga .....

42

W jaki sposób w USTAWIENIACH FORMULARZY w DOMYŚLNYCH WARTOSCIACH PÓL zaznaczyć na stałe !!!! WSZYSKIE PODSTAWY WYKLUCZENIA, które są stosowane (w postępowaniach UE zawsze mamy te same). Nie chcę tego wpisywać za każdym razem - tylko jeden raz i żeby zaciągało się do każdego postępowania (tj. do każdego ogłoszenia).
Ale widzę tylko jedną pozycję w domyślnych wartościach pól.
jest tylko jedno pole: Kod (BT-67(a)-Procedure.
I jedno pole: Opis (BT-67(b)-Procedure).

Jak zrobić zeby było kilka tych podstaw?
W jaki sposób w USTAWIENIACH FORMULARZY w DOMYŚLNYCH WARTOSCIACH PÓL zaznaczyć na stałe !!!! WSZYSKIE PODSTAWY WYKLUCZENIA, które są stosowane (w postępowaniach UE zawsze mamy te same). Nie chcę tego wpisywać za każdym razem - tylko jeden raz i żeby zaciągało się do każdego postępowania (tj. do każdego ogłoszenia). Ale widzę tylko jedną pozycję w domyślnych wartościach pól. jest tylko jedno pole: Kod (BT-67(a)-Procedure. I jedno pole: Opis (BT-67(b)-Procedure). Jak zrobić zeby było kilka tych podstaw?
0
2024-05-20 13:09 0

A.

Anna .....

40

nie da się, jest tylko jedno pole i można tam jedno wpisać, może to kiedyś zmienią, ja otwieram zawsze instrukcję tą z UZP i tam po kolei są podstawy wykluczenia z odniesieniem do konkretnego artykułu wskazane
nie da się, jest tylko jedno pole i można tam jedno wpisać, może to kiedyś zmienią, ja otwieram zawsze instrukcję tą z UZP i tam po kolei są podstawy wykluczenia z odniesieniem do konkretnego artykułu wskazane
0
2024-05-20 13:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy