Forum

Powrót Czy działają Wam dzisiaj e-Zamówienia?

K.

Kinga .....

42

Mam pytanie czy działają Wam prawidłowo dzisiaj e-Zamówienia? mam przypisane wszystkie role (i jestem przypisana do każdego postepowania) jestem też jako supervisor i nigdy nie było problemu. Dzisiaj nie widzę żadnych naszych postępowań. mogę tworzyć nowe ogłoszenia i inne rzeczy. Jedynie nie działa panel "moje postępowania" - pusta strona - nie widzę żadnego postępowania? Stąd nie widzę np. wiadomości od Wykonawców ani danego postępowania.
Czy ktoś też tak ma? A może miał.
Mam pytanie czy działają Wam prawidłowo dzisiaj e-Zamówienia? mam przypisane wszystkie role (i jestem przypisana do każdego postepowania) jestem też jako supervisor i nigdy nie było problemu. Dzisiaj nie widzę żadnych naszych postępowań. mogę tworzyć nowe ogłoszenia i inne rzeczy. Jedynie nie działa panel "moje postępowania" - pusta strona - nie widzę żadnego postępowania? Stąd nie widzę np. wiadomości od Wykonawców ani danego postępowania. Czy ktoś też tak ma? A może miał.
0
2024-05-21 07:36 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Mnie działają normalnie, ale ja nie prowadzę tam postępowań.
Mnie działają normalnie, ale ja nie prowadzę tam postępowań.
0
2024-05-21 07:46 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy