Forum

Powrót zmiana zakresu prac po opracowaniu PFU

S.

Sylwia .....

0

Witam, postępowanie w formule zaprojektuj-wybuduj na podstawie programu funkcjonalno-użytkowego. Na etapie przygotowywania postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zmienił się zakres prac budowlanych do wykonania (zmniejszono zakres prac). Czy w związku z tym należy zaktualizować PFU w zakresie przedmiotu zamówienia ? Ja uważam, że tak ale są osoby które mają inne zdanie; uważają, że wystarczy w opisie przedmiotu zamówienia ująć informacje, co należy wykonać.
Czy mogę prosić o pomoc w temacie ? Z góry dziękuję.
Witam, postępowanie w formule zaprojektuj-wybuduj na podstawie programu funkcjonalno-użytkowego. Na etapie przygotowywania postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zmienił się zakres prac budowlanych do wykonania (zmniejszono zakres prac). Czy w związku z tym należy zaktualizować PFU w zakresie przedmiotu zamówienia ? Ja uważam, że tak ale są osoby które mają inne zdanie; uważają, że wystarczy w opisie przedmiotu zamówienia ująć informacje, co należy wykonać. Czy mogę prosić o pomoc w temacie ? Z góry dziękuję.
0
2024-05-21 12:12 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Moim zdaniem należałoby zmienić PFU, opis przedmiotu zamówienia to właśnie PFU ( w zaprojektuj i wybuduj)
Moim zdaniem należałoby zmienić PFU, opis przedmiotu zamówienia to właśnie PFU ( w zaprojektuj i wybuduj)
0
2024-05-21 12:52 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy