Forum

Powrót podmiot udostępniający zasoby

N.

Nina .....

26

Czy dobrze myślę.... czy coś namieszałam.... proszę o podpowiedz .
Wykonawca złożył samodzielnie ofertę, ale będzie korzystał z zasobów udostępnionych (zdolność techniczna i zawodowa, pracownicy) przez innego Wykonawcę. W takiej sytuacji Wykonawca nie składa Oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie zgodnie z art. 117 ust. 4 ustawy. Ale podmiot udostępniający zasoby musi w tej cześć co udostępnia zasoby (np. doświadczenie, zdolność techniczna ) wykonać przedmiot zamówienia.
Czy dobrze myślę.... czy coś namieszałam.... proszę o podpowiedz . Wykonawca złożył samodzielnie ofertę, ale będzie korzystał z zasobów udostępnionych (zdolność techniczna i zawodowa, pracownicy) przez innego Wykonawcę. W takiej sytuacji Wykonawca nie składa Oświadczenia podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie zgodnie z art. 117 ust. 4 ustawy. Ale podmiot udostępniający zasoby musi w tej cześć co udostępnia zasoby (np. doświadczenie, zdolność techniczna ) wykonać przedmiot zamówienia.
0
2024-05-24 09:18 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Wykonawca powinien wraz z ofertą złożyć zobowiązanie Podmiotu udostępniającego zasoby. W tym zobowiązaniu podmiot trzeci wskazuje co komu i w jaki sposób udostępnia.
Wykonawca powinien wraz z ofertą złożyć zobowiązanie Podmiotu udostępniającego zasoby. W tym zobowiązaniu podmiot trzeci wskazuje co komu i w jaki sposób udostępnia.
0
2024-05-24 09:24 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy