Forum

Powrót eNotices 2 -- problem z ogłoszeniem o wyniku

P.

Piotr .....

9

Witam, dramat z ta platforma jest niedopisania od 2 miesięcy próbuje opublikować ogłoszenie o wynikach! Gdy udało mi się już przybrnąć przez błędy pojawia się taki komunikat "Twoje powiadomienie nie jest kompletne. Proszę sprawdzić, czy nie ma pustych wymaganych pól."każde z wymaganych pół jest wypełnione, nie ma też wskazania które pole jest błędne wypełnione lub którego nie ma wypełnionego. Proszę o jakieś uwagi dodam, że kasowałem i próbowałem od nowa wprowadzić ogłoszenie już kilkukrotnie.
Pozdrawiam!
Witam, dramat z ta platforma jest niedopisania od 2 miesięcy próbuje opublikować ogłoszenie o wynikach! Gdy udało mi się już przybrnąć przez błędy pojawia się taki komunikat "Twoje powiadomienie nie jest kompletne. Proszę sprawdzić, czy nie ma pustych wymaganych pól."każde z wymaganych pół jest wypełnione, nie ma też wskazania które pole jest błędne wypełnione lub którego nie ma wypełnionego. Proszę o jakieś uwagi dodam, że kasowałem i próbowałem od nowa wprowadzić ogłoszenie już kilkukrotnie. Pozdrawiam!
0
2024-05-27 09:26 0

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Taki komunikat oznacza, że tych błędów jest niestety dużo. To tylko jeden komunikat, ale pod nim kryje się wiele błędów.
Taki komunikat oznacza, że tych błędów jest niestety dużo. To tylko jeden komunikat, ale pod nim kryje się wiele błędów.
0
2024-05-27 10:18 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy