Forum

Powrót ogłoszenie o zamówieniu po 01.06.br- na enotices2

M.

Marzena .....

Fachowiec 163

Czy komuś z Państwa udało się przesłać do publikacji ogłoszenie o zamówieniu z podziałem na części po 01 czerwca br?
Robię tak jak dotychczas, a podczas zatwierdzania ogłoszenia wyskakuje mi błąd "Maksymalna liczba części zamówienia, na które jeden oferent może składać oferty' (BT-31-Procedure) jest obowiązkowe w przypadku rodzaju ogłoszenia '16 – Ogłoszenie o zamówieniu – dyrektywa ogólna, tryb standardowy' pod następującym warunkiem: Działki nie są 'Oferent musi złożyć oferty dotyczące wszystkich części zamówienia' (BT-763) i w ogłoszeniu jest więcej niż jedna działka" który to odnosi się do części w ogłoszeniu, której mieliśmy nie dotykać tzn. Rozkład części zamówienia.
Czy komuś z Państwa udało się przesłać do publikacji ogłoszenie o zamówieniu z podziałem na części po 01 czerwca br? Robię tak jak dotychczas, a podczas zatwierdzania ogłoszenia wyskakuje mi błąd "Maksymalna liczba części zamówienia, na które jeden oferent może składać oferty' (BT-31-Procedure) jest obowiązkowe w przypadku rodzaju ogłoszenia '16 – Ogłoszenie o zamówieniu – dyrektywa ogólna, tryb standardowy' pod następującym warunkiem: Działki nie są 'Oferent musi złożyć oferty dotyczące wszystkich części zamówienia' (BT-763) i w ogłoszeniu jest więcej niż jedna działka" który to odnosi się do części w ogłoszeniu, której mieliśmy nie dotykać tzn. Rozkład części zamówienia.
0
2024-06-04 13:57 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Nalezałoby sprawdzić w wyszukiwarce czy czyjeś ogloszenia opublikowały sie po 1 czerwca.
Nalezałoby sprawdzić w wyszukiwarce czy czyjeś ogloszenia opublikowały sie po 1 czerwca.
0
2024-06-04 18:03 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy