Forum

Powrót Jak się cenicie?

J.

Joanna .....

58

"Obcy" Zamawiający zaproponował mi przeprowadzenie postępowania krajowego na robotę budowlaną związaną z remontem / modernizacją budynku. Niby mają projekt i możliwości by przeprowadzić przez Wydział Edukacji ale chcą konsultacji. Do tej pory wszystko co robiłam było po koleżeńsku więc nie mam pojęcia ile mogę chcieć za konsultacje (albo ile za przeprowadzenie całego postępowania). Podpowiedzcie mi proszę... A na coo jeszcze powinnam zwrócić uwagę?
"Obcy" Zamawiający zaproponował mi przeprowadzenie postępowania krajowego na robotę budowlaną związaną z remontem / modernizacją budynku. Niby mają projekt i możliwości by przeprowadzić przez Wydział Edukacji ale chcą konsultacji. Do tej pory wszystko co robiłam było po koleżeńsku więc nie mam pojęcia ile mogę chcieć za konsultacje (albo ile za przeprowadzenie całego postępowania). Podpowiedzcie mi proszę... A na coo jeszcze powinnam zwrócić uwagę?
0
2024-06-05 15:23 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Przeszukaj forum, bo było już co najmniej kilkanaście wpisów w tym temacie. Tak na prawdę to wszystko zależy od tego za co będziesz odpowiadać, jakie dokumenty musisz przygotować, czy OPZ i umowa tez jest po twojej stronie, czy będziesz musiała przeprowadzić całe postępowanie od początku do końca.

No a przede wszystkim to na ile Ty sie sama cenisz :)
Przeszukaj forum, bo było już co najmniej kilkanaście wpisów w tym temacie. Tak na prawdę to wszystko zależy od tego za co będziesz odpowiadać, jakie dokumenty musisz przygotować, czy OPZ i umowa tez jest po twojej stronie, czy będziesz musiała przeprowadzić całe postępowanie od początku do końca. No a przede wszystkim to na ile Ty sie sama cenisz :)
0
2024-06-06 07:35 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy