Forum

Powrót problem z częścią IV JEDZ

J.

Joanna .....

0

Mam pytanie odnośnie załączonego do oferty JEDZ-a. Korzystałam z Jedza interaktywnego z platformy e-zamówienia i tam obligatoryjnie w części IV: Kryteria kwalifikacji, Spełnienie wszystkich wymaganych kryteriów kwalifikacji, wymagana jest odpowiedz Wykonawcy, nawet gdy nie stawiam warunków szczegółowych.
Po otrzymaniu oferty jeden z wykonawców zaznaczył mi "NIE" przy pytaniu : Spełnia wymagane kryteria kwalifikacji. Poprosiłam więc Wykonawcę o złożenie wyjaśnień, których mi nie złożył, co powinnam teraz zrobić?
W postępowaniu nie stawiałam szczegółowych warunków udziału w postępowaniu
Mam pytanie odnośnie załączonego do oferty JEDZ-a. Korzystałam z Jedza interaktywnego z platformy e-zamówienia i tam obligatoryjnie w części IV: Kryteria kwalifikacji, Spełnienie wszystkich wymaganych kryteriów kwalifikacji, wymagana jest odpowiedz Wykonawcy, nawet gdy nie stawiam warunków szczegółowych. Po otrzymaniu oferty jeden z wykonawców zaznaczył mi "NIE" przy pytaniu : Spełnia wymagane kryteria kwalifikacji. Poprosiłam więc Wykonawcę o złożenie wyjaśnień, których mi nie złożył, co powinnam teraz zrobić? W postępowaniu nie stawiałam szczegółowych warunków udziału w postępowaniu
0
2024-06-11 13:32 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Dlaczego żądaliście wyjaśnienia skoro nie wymagaliście warunków udziału w postępowaniu?
Dlaczego żądaliście wyjaśnienia skoro nie wymagaliście warunków udziału w postępowaniu?
0
2024-06-11 13:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy