Forum

Powrót Podział zamówienia na części

M.

Monika .....

0

Jestem w trakcie przygotowania przetargu na roboty budowlane podzielonego na trzy części. Wydział merytoryczny oczekuje że mimo podziału zamówienia na części zastrzeżemy że wszystkie części ma zrealizować jeden wykonawca. Czy ustawa Pzp dopuszcza taką możliwość?
Jestem w trakcie przygotowania przetargu na roboty budowlane podzielonego na trzy części. Wydział merytoryczny oczekuje że mimo podziału zamówienia na części zastrzeżemy że wszystkie części ma zrealizować jeden wykonawca. Czy ustawa Pzp dopuszcza taką możliwość?
0
2024-06-11 14:12 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Czyli tak na prawdę nie dzielicie na części. Zgodnie z ustawa możecie jedynie ograniczyć ilość części, która zostanie udzielona jednemu wykonawcy.

ps. ciekawa jestem jak chcieliby oceniać oferty, jeśli ten jeden Wykonawca w jednej części będzie najtańszy a w innej najdroższy??
Czyli tak na prawdę nie dzielicie na części. Zgodnie z ustawa możecie jedynie ograniczyć ilość części, która zostanie udzielona jednemu wykonawcy. ps. ciekawa jestem jak chcieliby oceniać oferty, jeśli ten jeden Wykonawca w jednej części będzie najtańszy a w innej najdroższy??
0
2024-06-11 14:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy