Forum

Powrót Wolna ręka po przetargu nieograniczonym

NA.

Natalia A. .....

41

Dzień dobry :) , prowadziliśmy przetarg nieograniczony. W zakresie paru zadań nie otrzymaliśmy ofert, więc teraz będziemy robić wolną rękę na podstawie art. 216. ust. 1 pkt. 6 i mam pytania.
1) jeżeli w przetargu nieograniczonym miałam przesłankę wykluczenia z art. 108. ust. 2 ustawy Pzp i wymagałam od wykonawców informacji z CRBR to czy teraz w wolnej ręce muszę ten warunek zachować (zeszłam z kwoty)
2) termin realizacji w przetargu był określony na 24 miesiące, ale teraz chcielibyśmy go skrócić do 18 miesięcy, ze względów organizacyjnych czy możemy go skrócić
Dzień dobry :) , prowadziliśmy przetarg nieograniczony. W zakresie paru zadań nie otrzymaliśmy ofert, więc teraz będziemy robić wolną rękę na podstawie art. 216. ust. 1 pkt. 6 i mam pytania. 1) jeżeli w przetargu nieograniczonym miałam przesłankę wykluczenia z art. 108. ust. 2 ustawy Pzp i wymagałam od wykonawców informacji z CRBR to czy teraz w wolnej ręce muszę ten warunek zachować (zeszłam z kwoty) 2) termin realizacji w przetargu był określony na 24 miesiące, ale teraz chcielibyśmy go skrócić do 18 miesięcy, ze względów organizacyjnych czy możemy go skrócić
0
2024-06-17 11:03 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

jeżeli zmieniacie warunki to macie nowy przetarg
jeżeli zmieniacie warunki to macie nowy przetarg
0
2024-06-17 11:54 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy