Cześć Koleżankom i Kolegom, Zamawiającym i Wykonawcom - otóż mam taką sytuację.
Wszcząłem postępowanie na opracowanie trzech dokumentacji projektowych, Jedno postępowanie w 3 częściach.
Wybrałem najkorzystniejsze oferty dla dwóch części natomiast trzecią część unieważniłem z uwagi na brak środków.
Teraz planuję udzielić zamówienia na tą nierozstrzygniętą część.
Pytanie:
Jak szacujecie wartość tej nieudzielonej części zamówienia?
Czy uważacie, że jest to nadal wartość całości tj. wszystkich trzech części postępowania?
Czy też może uważacie, że należy ją oszacować ponownie ale już tylko dla tej nieudzielonej jednej części?
Ku której z tych dwóch ścieżek się skłaniacie. Jeżeli mogę prosić o krótkie uzasadnienie to poproszę :-)
Pozdrawiam licząc na Waszą pomoc.
Cześć Koleżankom i Kolegom, Zamawiającym i Wykonawcom - otóż mam taką sytuację.
Wszcząłem postępowanie na opracowanie trzech dokumentacji projektowych, Jedno postępowanie w 3 częściach.
Wybrałem najkorzystniejsze oferty dla dwóch części natomiast trzecią część unieważniłem z uwagi na brak środków.
Teraz planuję udzielić zamówienia na tą nierozstrzygniętą część.
Pytanie:
Jak szacujecie wartość tej nieudzielonej części zamówienia?
Czy uważacie, że jest to nadal wartość całości tj. wszystkich trzech części postępowania?
Czy też może uważacie, że należy ją oszacować ponownie ale już tylko dla tej nieudzielonej jednej części?
Ku której z tych dwóch ścieżek się skłaniacie. Jeżeli mogę prosić o krótkie uzasadnienie to poproszę :-)
Pozdrawiam licząc na Waszą pomoc.
0
2024-06-19 07:44 0