Forum

Powrót Oferty dodatkowe w trybie podstawowym (art. 275 pkt 2 ustawy) - co zrobić na E-zamówieniach, żeby Wykonawcy tam złożyli oferty dodatkowe?

K.

Kinga .....

42

Co i gdzie na na E-zamówieniach należy zrobić, żeby Wykonawcy mogli tam złożyć oferty dodatkowe?
1. Co się zaznacza i w jaki sposób? Nowy termin ?
2. Też się otwiera przez E- zamówienia?
3. Czy z tego otwarcia też pisze się informację do Prezesa UZP? O złożonych ofertach dodatkowych?

Na E-zamówieniach nie znalazłam czegoś takiego jak np. utworzenie kolejnego etapu na składanie ofert dodatkowych.
Co i gdzie na na E-zamówieniach należy zrobić, żeby Wykonawcy mogli tam złożyć oferty dodatkowe? 1. Co się zaznacza i w jaki sposób? Nowy termin ? 2. Też się otwiera przez E- zamówienia? 3. Czy z tego otwarcia też pisze się informację do Prezesa UZP? O złożonych ofertach dodatkowych? Na E-zamówieniach nie znalazłam czegoś takiego jak np. utworzenie kolejnego etapu na składanie ofert dodatkowych.
0
2024-06-19 13:03 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ale na pewno coś jest, bo widziałem, że formularz oferty można założyć jako formularz oferty albo formularz oferty ostateczny (czy jakoś tak). I system je rozróżnia (niestety).
Niestety z tego co widzę w centrum pomocy nic na ten temat.
Jeżeli nikt nie pomoże polecam przeprowadzić próbne postępowanie na wersji edukacyjnej: edu.ezamowienia.gov.pl
Jak dasz znać, to nawet ofertę złożę :-)
Ale na pewno coś jest, bo widziałem, że formularz oferty można założyć jako formularz oferty albo formularz oferty ostateczny (czy jakoś tak). I system je rozróżnia (niestety). Niestety z tego co widzę w centrum pomocy nic na ten temat. Jeżeli nikt nie pomoże polecam przeprowadzić próbne postępowanie na wersji edukacyjnej: edu.ezamowienia.gov.pl Jak dasz znać, to nawet ofertę złożę :-)
0
2024-06-19 15:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy