Forum

Powrót Ogłoszenie o udzieleniu zamówienia

A.

Anna .....

1

Hej! Pierwszy raz przygotowuję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na e-Notices2. Doszłam do sekcji "Wyniki" i tu zaczynają się schody. Niestety instrukcja nie pomaga :( mam 5 części i niestety nie wiem co dalej. O czym powinnam pamiętać? W "Uczestnikach przetargu" wpisałam Wykonawców, którzy wygrali części (nie po kolei) - ma to jakieś znaczenie. Wpisałam ich ręcznie. W sekcji "zamówienia" niestety nie wiem o co kaman, wpisuję terminy wyboru i zawarcia umowy i za każdym razem mi znika, nic nie mówiąc już o tym, że przy identyfikatorze oferty mogę zaznaczyć tylko TEN-0001. Czy byłby tu ktoś tak miły i powiedział mi co powinnam zrobić?
Hej! Pierwszy raz przygotowuję ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na e-Notices2. Doszłam do sekcji "Wyniki" i tu zaczynają się schody. Niestety instrukcja nie pomaga :( mam 5 części i niestety nie wiem co dalej. O czym powinnam pamiętać? W "Uczestnikach przetargu" wpisałam Wykonawców, którzy wygrali części (nie po kolei) - ma to jakieś znaczenie. Wpisałam ich ręcznie. W sekcji "zamówienia" niestety nie wiem o co kaman, wpisuję terminy wyboru i zawarcia umowy i za każdym razem mi znika, nic nie mówiąc już o tym, że przy identyfikatorze oferty mogę zaznaczyć tylko TEN-0001. Czy byłby tu ktoś tak miły i powiedział mi co powinnam zrobić?
0
2024-06-20 10:36 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Czy wykonawców wpisano do Organizacji?? Czy w zakladce oferty dobrze opisano oferty?? Jesli jakis wykonawca wygral w dwóch częscich to jego oferte musisz wpisać 2 razy i odpowiedni ja oznaczyc.

Kolejnośc wypelniania zakladek: wyniki, uczesticy, oferty, zamówienia, wyniki części
Czy wykonawców wpisano do Organizacji?? Czy w zakladce oferty dobrze opisano oferty?? Jesli jakis wykonawca wygral w dwóch częscich to jego oferte musisz wpisać 2 razy i odpowiedni ja oznaczyc. Kolejnośc wypelniania zakladek: wyniki, uczesticy, oferty, zamówienia, wyniki części
0
2024-06-20 10:43 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy