Forum

Powrót modyfikacja ogłoszenia o modyfikacji ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - rejestracja aneksu nr 2

A.

Agnieszka .....

0

Dzień dobry,
potrzebuję zrobić modyfikacje ogłoszenia o modyfikacji ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - rejestracja aneksu nr 2. Pierwsza modyfikacja (aneks nr 1) była zrobiona w starym eNotice. W części MODYFIKACJA ZAMÓWIENIA -> SEKCJA DO MODYFIKACJI muszę uzupełnić pole IDENTYFIKATOR PODMIOTU GOSPODARCZEGO W POPRZEDNIM OGŁOSZENIU (BT-1501), ponieważ zgodnie z Tabelą 2 jest to pole obowiązkowe. Nie za bardzo wiem co tu wpisać. Mogę odwołać się do następujących wyborów, narzuconych, tj. "BUYER, RESULT, RES-XXXX, ORG-XXXX, TPA-XXXX, TPO- XXXX, TEN-XXXX, UBO-XXXX".
Czy powinnam powołać się tu na Zamawiającego , a może Wykonawcę? a może jeszcze inaczej?
Bardzo proszę o pomoc/podpowiedź.
Dzień dobry, potrzebuję zrobić modyfikacje ogłoszenia o modyfikacji ogłoszenia o udzieleniu zamówienia - rejestracja aneksu nr 2. Pierwsza modyfikacja (aneks nr 1) była zrobiona w starym eNotice. W części MODYFIKACJA ZAMÓWIENIA -> SEKCJA DO MODYFIKACJI muszę uzupełnić pole IDENTYFIKATOR PODMIOTU GOSPODARCZEGO W POPRZEDNIM OGŁOSZENIU (BT-1501), ponieważ zgodnie z Tabelą 2 jest to pole obowiązkowe. Nie za bardzo wiem co tu wpisać. Mogę odwołać się do następujących wyborów, narzuconych, tj. "BUYER, RESULT, RES-XXXX, ORG-XXXX, TPA-XXXX, TPO- XXXX, TEN-XXXX, UBO-XXXX". Czy powinnam powołać się tu na Zamawiającego , a może Wykonawcę? a może jeszcze inaczej? Bardzo proszę o pomoc/podpowiedź.
0
2024-06-21 09:43 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy