Forum

Powrót rozwiązanie równoważne- wezwanie

N.

Nina .....

26

w przypadki kiedy Wykonawca powołuje się na rozwiązania równoważne, razem z oferta składa stosowne dokumenty, uwiarygodniające te materiały lub urządzenia. Będą one
podlegały ocenie w trakcie badania oferty. No i teraz okazało się, że Wykonawca złożył takie dokumenty, co do których mamy wątpliwości. Czy w opisanej sytuacji mogę wezwać tego Wykonawcę na podstawie art. 128 ust5 do złożenia wyjaśnień
w przypadki kiedy Wykonawca powołuje się na rozwiązania równoważne, razem z oferta składa stosowne dokumenty, uwiarygodniające te materiały lub urządzenia. Będą one podlegały ocenie w trakcie badania oferty. No i teraz okazało się, że Wykonawca złożył takie dokumenty, co do których mamy wątpliwości. Czy w opisanej sytuacji mogę wezwać tego Wykonawcę na podstawie art. 128 ust5 do złożenia wyjaśnień
0
2024-06-26 12:11 0

A.

Alicja .....

Fachowiec 360

W mojej ocenie należy wezwać wykonawcę do wyjaśnienia treści oferty, czyli na podst. 223 ust. 1 PZP.
W mojej ocenie należy wezwać wykonawcę do wyjaśnienia treści oferty, czyli na podst. 223 ust. 1 PZP.
0
2024-06-26 12:53 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy