Forum

Powrót Ogłoszenie o wykonaniu umowy

M.

Monika .....

28

Jak interpretować zapis w ogłoszeniu "Informacje o zmianach umowy nr 1"? Odnosicie się do aneksów np. były 3 aneksy u każdy z nich to nowa zmiana tj, aneks nr 1 to zmiana nr 1 aneks nr 2 to zmiana nr 2 itd.?
Mam jeden aneks i dwie podstawy prawne tj. art. 455 ust. 1 pkt 1 oraz art. 455 ust. 1 pkt 3. Przy zmianie można zaznaczyć tylko jedną czy jeśli rozumując jak powyżej wystarczające bedzie, że dodam dodatkowy zapis np. w informacjach dodatkowych że podstawą prawna było również ....
Jak interpretować zapis w ogłoszeniu "Informacje o zmianach umowy nr 1"? Odnosicie się do aneksów np. były 3 aneksy u każdy z nich to nowa zmiana tj, aneks nr 1 to zmiana nr 1 aneks nr 2 to zmiana nr 2 itd.? Mam jeden aneks i dwie podstawy prawne tj. art. 455 ust. 1 pkt 1 oraz art. 455 ust. 1 pkt 3. Przy zmianie można zaznaczyć tylko jedną czy jeśli rozumując jak powyżej wystarczające bedzie, że dodam dodatkowy zapis np. w informacjach dodatkowych że podstawą prawna było również ....
0
2024-06-27 14:24 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Tak, każda zmiana dotyczy danego aneksu. Co do podstaw to ja bym szczegółowo to opisała w informacjach o tych zmianach albo w informacjach dodatkowych jeżeli tam nie byłoby miejsca.
Tak, każda zmiana dotyczy danego aneksu. Co do podstaw to ja bym szczegółowo to opisała w informacjach o tych zmianach albo w informacjach dodatkowych jeżeli tam nie byłoby miejsca.
0
2024-06-27 14:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy