Forum

Powrót formularz oferty z innego postępowania

A.

Anna .....

0

złożono mi formularz oferty z innego postępowania. nazwa i numer postępowania złe, pakiety przepisane dobre,
brakuje mi np. oświadczenie, że w oferta nie zawiera tajemnicy przedsiębiorstwa, że jak nastąpią jakieś zmiany wykonawca musi o nich powiadomić zamawiającego

czepiać się czy uznać?
złożono mi formularz oferty z innego postępowania. nazwa i numer postępowania złe, pakiety przepisane dobre, brakuje mi np. oświadczenie, że w oferta nie zawiera tajemnicy przedsiębiorstwa, że jak nastąpią jakieś zmiany wykonawca musi o nich powiadomić zamawiającego czepiać się czy uznać?
0
2024-06-27 15:20 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

Co do tajemnicy przedsiębiorstwa nie wiem na jakiej platformie prowadzicie postępowanie, ale na ON jest oddzielne miejsce do wstawienia dokumentów objętych tajemnicą. Dodatkowo i tak jakby chciał coś zastrzec jako tajemnica przedsiębiorstwa to musi to uzasadnić. Więc co do tej kwestii bym odpuściła. Co do oświadczenia o zmianach.....nie do końca rozumiem o jakie zmiany chodzi - co jakby nagle stwierdził, że to co w formularzu jest tajemnicą? Czy takie ogólne typu zmiana danych?
Co do tajemnicy przedsiębiorstwa nie wiem na jakiej platformie prowadzicie postępowanie, ale na ON jest oddzielne miejsce do wstawienia dokumentów objętych tajemnicą. Dodatkowo i tak jakby chciał coś zastrzec jako tajemnica przedsiębiorstwa to musi to uzasadnić. Więc co do tej kwestii bym odpuściła. Co do oświadczenia o zmianach.....nie do końca rozumiem o jakie zmiany chodzi - co jakby nagle stwierdził, że to co w formularzu jest tajemnicą? Czy takie ogólne typu zmiana danych?
0
2024-06-27 16:12 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy