Forum

Powrót przedłużenie terminu złożenia oferty

I.

Iwona .....

0

Witam,

Postępowanie krajowe - roboty budowlane...
19 lipca jest termin składania ofert. Na wniosek Wykonawcy 3 lub 4 lipca Zamawiający opublikuje dwa brakujące przedmiary i zmieni nieznacznie opis przedmiotu zamówienia (chodzi o zmniejszenie ilości okien do montażu). Czy jeśli opublikuję tą zmianę w tym tygodniu to muszę przedłużać termin składania ofert? Wydaje mi się, że do terminu składania ofert jest jeszcze dużo czasu i Wykonawcy mają sporo czasu na przygotowanie oferty. Co o tym sądzicie? Jak to u Was wygląda? W moim przypadku po wprowadzeniu zmiany będą jeszcze 2 tygodnie do terminu złożenia ofert.
Witam, Postępowanie krajowe - roboty budowlane... 19 lipca jest termin składania ofert. Na wniosek Wykonawcy 3 lub 4 lipca Zamawiający opublikuje dwa brakujące przedmiary i zmieni nieznacznie opis przedmiotu zamówienia (chodzi o zmniejszenie ilości okien do montażu). Czy jeśli opublikuję tą zmianę w tym tygodniu to muszę przedłużać termin składania ofert? Wydaje mi się, że do terminu składania ofert jest jeszcze dużo czasu i Wykonawcy mają sporo czasu na przygotowanie oferty. Co o tym sądzicie? Jak to u Was wygląda? W moim przypadku po wprowadzeniu zmiany będą jeszcze 2 tygodnie do terminu złożenia ofert.
0
2024-07-02 07:35 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Ja bym nie przedłużała :)
Ja bym nie przedłużała :)
0
2024-07-02 07:36 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy