Forum

Powrót Kryterium oceny ofert - doświadczenie

I.

Izabela .....

0

Wykonawca wraz z ofertą złożył wykaz osób do oceny. W tym wykazie przedstawił doświadczenie tj. kilka projektów, ale wymagaliśmy dla tej osoby doświadczenie nabytego w okresie ostatnich dziesięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a wykonawca wskazał że posiada 5 letnie doświadczenie. czy ofertę należy odrzucić czy normalnie punktować?
Na samym początku myślałam że może w tym kryterium dać mu 0 punktów, później że odrzucić bo nie spełnia warunków, a teraz uważam że warunek jest spełniony bo on zdobył doświadczenie w ciągu 5 lat co mieści się " w okresie ostatnich dziesięciu lat". Czy mój tok myślenia jest poprawny?
Wykonawca wraz z ofertą złożył wykaz osób do oceny. W tym wykazie przedstawił doświadczenie tj. kilka projektów, ale wymagaliśmy dla tej osoby doświadczenie nabytego w okresie ostatnich dziesięciu lat przed upływem terminu składania ofert, a wykonawca wskazał że posiada 5 letnie doświadczenie. czy ofertę należy odrzucić czy normalnie punktować? Na samym początku myślałam że może w tym kryterium dać mu 0 punktów, później że odrzucić bo nie spełnia warunków, a teraz uważam że warunek jest spełniony bo on zdobył doświadczenie w ciągu 5 lat co mieści się " w okresie ostatnich dziesięciu lat". Czy mój tok myślenia jest poprawny?
0
2024-07-02 08:44 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Oczywiście, że jest poprawny.
Odrzucenie oferty byłoby w tym przypadku bezpodstawne.
Oczywiście, że jest poprawny. Odrzucenie oferty byłoby w tym przypadku bezpodstawne.
0
2024-07-02 09:24 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy