Forum

Powrót JEDZ

N.

Nina .....

26

rzadko prowadzę postepowanie powyżej progów unijnych, chyba na szczęście ;)
proszę napiszcie z Waszego doświadczenia jak jest lepiej...... wskakujcie w SWZ, że wykonawca ma wypełnić JEDZ i odsyłacie na stronę czy raczej pobieracie pusty JEDZ i załączacie jako załącznik do SWZ.
Oczywiście w SWZ szczegółowo jest rozpasane co ma być wypisane w JEDZ
rzadko prowadzę postepowanie powyżej progów unijnych, chyba na szczęście ;) proszę napiszcie z Waszego doświadczenia jak jest lepiej...... wskakujcie w SWZ, że wykonawca ma wypełnić JEDZ i odsyłacie na stronę czy raczej pobieracie pusty JEDZ i załączacie jako załącznik do SWZ. Oczywiście w SWZ szczegółowo jest rozpasane co ma być wypisane w JEDZ
0
2024-07-02 12:17 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

U mnie w jednostce generujemy JEDZa i wstawiamy na stronę postępowania.....że tak powiem nie zostawiamy Wykonawców aż tak z tym samym. Nie zauważyliśmy żadnych problemów w związku z tym.

Natomiast wiem od Wykonawców, że co raz więcej Zamawiających nie generuje tego JEDZa. Czy to plus czy minus to niech wypowiedzą się osoby, które zostawiają to w rękach Wykonawców. Natomiast na pewno jest to jakaś oszczędność czasu dla Zamawiającego......szczególnie, że wypełnienie ogłoszenia już generuje sporo roboty i zabawy
U mnie w jednostce generujemy JEDZa i wstawiamy na stronę postępowania.....że tak powiem nie zostawiamy Wykonawców aż tak z tym samym. Nie zauważyliśmy żadnych problemów w związku z tym. Natomiast wiem od Wykonawców, że co raz więcej Zamawiających nie generuje tego JEDZa. Czy to plus czy minus to niech wypowiedzą się osoby, które zostawiają to w rękach Wykonawców. Natomiast na pewno jest to jakaś oszczędność czasu dla Zamawiającego......szczególnie, że wypełnienie ogłoszenia już generuje sporo roboty i zabawy
0
2024-07-02 12:29 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy