Forum

Powrót Pełnomocnik

M.

Monika .....

28

W postępowaniu ofertę złożyła s.c. Zostało załączone pełnomocnictwo w którym pan X legitymujący się dowodem osobistym ... udziela pani Y (o dowodzie osobistym ...) pełnomocnictwa ogólnego do prowadzenia spraw firmy XYZ powstałej na mocy umowy spółki zawartej ..... oraz aneksu ...... Oferta wraz z załącznikami w tym wstępne oświadczenie podpisał pełnomocnik.

1. Czy takie pełnomocnictwo mogę uznać tj. że jest wystarczające?
2. Czy pełnomocnik może podpisać jedno oświadczenie w imieniu s.c. ?
W postępowaniu ofertę złożyła s.c. Zostało załączone pełnomocnictwo w którym pan X legitymujący się dowodem osobistym ... udziela pani Y (o dowodzie osobistym ...) pełnomocnictwa ogólnego do prowadzenia spraw firmy XYZ powstałej na mocy umowy spółki zawartej ..... oraz aneksu ...... Oferta wraz z załącznikami w tym wstępne oświadczenie podpisał pełnomocnik. 1. Czy takie pełnomocnictwo mogę uznać tj. że jest wystarczające? 2. Czy pełnomocnik może podpisać jedno oświadczenie w imieniu s.c. ?
0
2024-07-03 09:40 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

No to ja spróbuje:
ad. 1 Oferta to nie odwołanie, ja bym uznał takie pełnomocnictwo.
ad. 2 co najwyżej jedno oświadczenie w imieniu obydwu uczestników spółki
No to ja spróbuje: ad. 1 Oferta to nie odwołanie, ja bym uznał takie pełnomocnictwo. ad. 2 co najwyżej jedno oświadczenie w imieniu obydwu uczestników spółki
0
2024-07-03 11:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy