Forum

Powrót pomyłka w ogłoszeniu o wyniku postępowania

I.

Izabela .....

1

W trakcie robienia ogłoszenia o wykonaniu umowy zobaczyłam, że popełniłam błąd w formie prawnej Wykonawcy: zamiast napisać spółka akcyjna napisałam spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Czy mogę ten błąd poprawić w ogłoszeniu o wykonaniu umowy bez ruszania ogłoszenia o wyniku postępowania? REGON wykonawcy podałam prawidłowy, tak samo jak miejscowość.
W trakcie robienia ogłoszenia o wykonaniu umowy zobaczyłam, że popełniłam błąd w formie prawnej Wykonawcy: zamiast napisać spółka akcyjna napisałam spółka z ograniczoną odpowiedzialnością. Czy mogę ten błąd poprawić w ogłoszeniu o wykonaniu umowy bez ruszania ogłoszenia o wyniku postępowania? REGON wykonawcy podałam prawidłowy, tak samo jak miejscowość.
0
2024-07-05 10:44 0

P.

Paulina .....

Fachowiec 227

A puściłaś już ogłoszenie o wykonaniu umowy? Bo można by tam wpisać w te informacje dodatkowe. Chyba, że da się dwa razy dla jednego postępowania puścić ogłoszenie o wyniku, ale to raczej nie możliwe i dam w informacja dodatkowych umieścić.

Ewentualnie olać......wiem jak okropnie brzmi. Ale uwierz niektórzy mają większe problemy.
Ale sama chętnie poczytam o innych pomysłach wyjścia z sytuacji.
A puściłaś już ogłoszenie o wykonaniu umowy? Bo można by tam wpisać w te informacje dodatkowe. Chyba, że da się dwa razy dla jednego postępowania puścić ogłoszenie o wyniku, ale to raczej nie możliwe i dam w informacja dodatkowych umieścić. Ewentualnie olać......wiem jak okropnie brzmi. Ale uwierz niektórzy mają większe problemy. Ale sama chętnie poczytam o innych pomysłach wyjścia z sytuacji.
0
2024-07-05 11:01 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy