Forum

Powrót OGŁOSZENIE

A.

Anna .....

8

Szanowni Państwo,

Czy jeżeli zamawiający skorzystał z art. 30 ust. 4 i udzielił zamówień w częściach: najpierw o wartości 100 tyś - zgodnie z regulaminem a później ogłosił postępowanie w trybie podstawowym o wartości 500 tyś,

TO w pkt 4.1.4.) OGŁOSZENIA Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania:................

należy wpisać tak ??
czy jeżeli pierwsze było bez stosowania ustawy to wpisujemy NIE?
Szanowni Państwo, Czy jeżeli zamawiający skorzystał z art. 30 ust. 4 i udzielił zamówień w częściach: najpierw o wartości 100 tyś - zgodnie z regulaminem a później ogłosił postępowanie w trybie podstawowym o wartości 500 tyś, TO w pkt 4.1.4.) OGŁOSZENIA Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania:................ należy wpisać tak ?? czy jeżeli pierwsze było bez stosowania ustawy to wpisujemy NIE?
0
2024-07-08 13:37 0

A.

Alicja .....

Fachowiec 360

Ja akurat wpisuję TAK i w protokole postępowania zaznaczam w poz. 3, że jest to część zamówienia o wartości ...... zł (tu podaję cała wartość zamówienia) i dalej podaję wartość zamówienia częściowego, którego już dotyczy postępowanie. W notatce z szacowania wartości mam całkowitą wartość zamówienia i później rozbicie na zamówienie udzielone na podstawie art. 30 ust. 4 PZP (np. wg regulaminu) i zamówienie pozostałe.
Ja akurat wpisuję TAK i w protokole postępowania zaznaczam w poz. 3, że jest to część zamówienia o wartości ...... zł (tu podaję cała wartość zamówienia) i dalej podaję wartość zamówienia częściowego, którego już dotyczy postępowanie. W notatce z szacowania wartości mam całkowitą wartość zamówienia i później rozbicie na zamówienie udzielone na podstawie art. 30 ust. 4 PZP (np. wg regulaminu) i zamówienie pozostałe.
0
2024-07-09 09:34 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy