Forum

Powrót Wyjaśnienia RNC

N.

Nina .....

26

Co myślicie o takich wyjaśnieniach RNC....Wyjaśnienia dot. roboty budowlanej dot. budowy oświtlenia
Wykonawca pisze....jestem wstanie wykonać za kwotę 640 000,00 zł zgodnie z wymaganiami określonymi przez zamawiającego. Wszystkie towary i materiały niezbędne do wykonania zadania są zgodne ze SIWZ oraz dokumentacją techniczną zadania i zostały wycenione na kwotę 450 000,00zł. Pozostała część z kwoty zaoferowanej to wynagrodzenie pracowników , koszty obsługi geodezyjnej, oraz szacowany zysk.
Oświadczam jednocześnie iż dysponujemy własnym sprzętem do wykonania zadania w pełnym zakresie (tj. koparka, maszyna do przycisków, auto z żurawiem hds , podnośnik koszowy)oraz, że wszystkie osoby biorące udział w wykonaniu zadania otrzymają wynagrodzenie nie niższe niż najniższa krajowa.
Co myślicie o takich wyjaśnieniach RNC....Wyjaśnienia dot. roboty budowlanej dot. budowy oświtlenia Wykonawca pisze....jestem wstanie wykonać za kwotę 640 000,00 zł zgodnie z wymaganiami określonymi przez zamawiającego. Wszystkie towary i materiały niezbędne do wykonania zadania są zgodne ze SIWZ oraz dokumentacją techniczną zadania i zostały wycenione na kwotę 450 000,00zł. Pozostała część z kwoty zaoferowanej to wynagrodzenie pracowników , koszty obsługi geodezyjnej, oraz szacowany zysk. Oświadczam jednocześnie iż dysponujemy własnym sprzętem do wykonania zadania w pełnym zakresie (tj. koparka, maszyna do przycisków, auto z żurawiem hds , podnośnik koszowy)oraz, że wszystkie osoby biorące udział w wykonaniu zadania otrzymają wynagrodzenie nie niższe niż najniższa krajowa.
0
2024-07-10 14:03 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Nie wiem jak było napisane wezwanie i czy zawierało zapis o przedstawieniu dowodów, ale samo takie wyjaśnienie to w mojej ocenie trochę za mało, powinien przedstawić też dowody, np. kosztorys, z którego te kwoty faktycznie by wynikały.
Nie wiem jak było napisane wezwanie i czy zawierało zapis o przedstawieniu dowodów, ale samo takie wyjaśnienie to w mojej ocenie trochę za mało, powinien przedstawić też dowody, np. kosztorys, z którego te kwoty faktycznie by wynikały.
0
2024-07-10 14:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy