Forum

Powrót wybór oferty najkorzystniejszej - 10 zadań

N.

Nina .....

26

Postepowanie podzielone na 10 zadań. Wykonawcy mogli złożyć ofertę maksymalnie na 4 zadania. Czy mogę zrobić wybór oferty najkorzystniejszej jednym pismem na wszystkie zadania.
Mam wątpliwość ponieważ, np. są Wykonawcy którzy złożyli ofertę tylko na jedno zadanie.
Postepowanie podzielone na 10 zadań. Wykonawcy mogli złożyć ofertę maksymalnie na 4 zadania. Czy mogę zrobić wybór oferty najkorzystniejszej jednym pismem na wszystkie zadania. Mam wątpliwość ponieważ, np. są Wykonawcy którzy złożyli ofertę tylko na jedno zadanie.
0
2024-07-31 09:18 0

K.

Kinga .....

Fachowiec 499

Nie widzę przeszkód żeby było jedno pismo. I tak wszystko wrzucasz na stronę więc spoko mogą sie dowiedzieć. No chyba że masz odrzucone oferty to wtedy pewnie bym zrobiła osobne. Po co wszyscy mają znać uzasadnienie odrzucenia anie tylko ci zainteresowanie daną częścią
Nie widzę przeszkód żeby było jedno pismo. I tak wszystko wrzucasz na stronę więc spoko mogą sie dowiedzieć. No chyba że masz odrzucone oferty to wtedy pewnie bym zrobiła osobne. Po co wszyscy mają znać uzasadnienie odrzucenia anie tylko ci zainteresowanie daną częścią
0
2024-07-31 09:21 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy