Forum

Powrót termin związania ofertą

K.

Katarzyna .....

1

Witam,
proszę o pomoc w wyliczeniu terminu związania ofertą.
Jeśli termin składania kończy się 9.03 to zaczynamy liczyć od 10.03 to wychodzi 08.04., tak?:)
Drugie moje pytanie dotyczy art 125. Razem z ofertą będę żądać oświadczenia o niepodleganiu wykluczeniu, spełnienia warunków udziału lub kryteriów.
Czy razem z ofertą mogę żądać od razu o inne oświadczenia np. wykaz robót, dysponowanie pracownikiem z określonymi uprawnieniami?
Witam, proszę o pomoc w wyliczeniu terminu związania ofertą. Jeśli termin składania kończy się 9.03 to zaczynamy liczyć od 10.03 to wychodzi 08.04., tak?:) Drugie moje pytanie dotyczy art 125. Razem z ofertą będę żądać oświadczenia o niepodleganiu wykluczeniu, spełnienia warunków udziału lub kryteriów. Czy razem z ofertą mogę żądać od razu o inne oświadczenia np. wykaz robót, dysponowanie pracownikiem z określonymi uprawnieniami?
0
2021-02-23 07:55 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Do TZO wliczamy także dzień, w którym składa się oferty. Czyli jeżeli np. TSO upływa o 10:00 w dniu 9.03 to TZO upłynie w dniu 7.04 z końcem dnia. Z ofertą żądamy tylko oświadczenia o spełnianiu warunków i braku podstaw wykluczenia, pozostałe dokumenty tj. wykaz robót, wykaz osób są tylko na wezwanie. Z ofertą można żądać tylko dok. przedmiotowych tj. próbki, karty katalogowe itp. Tak samo było w poprzednim stanie prawnym.
Do TZO wliczamy także dzień, w którym składa się oferty. Czyli jeżeli np. TSO upływa o 10:00 w dniu 9.03 to TZO upłynie w dniu 7.04 z końcem dnia. Z ofertą żądamy tylko oświadczenia o spełnianiu warunków i braku podstaw wykluczenia, pozostałe dokumenty tj. wykaz robót, wykaz osób są tylko na wezwanie. Z ofertą można żądać tylko dok. przedmiotowych tj. próbki, karty katalogowe itp. Tak samo było w poprzednim stanie prawnym.
0
2021-02-23 08:01 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy