Forum

Powrót przetarg unijny kolejność ogłoszeń DZUUE miniPortal e-zamówienia ....

B.

Beata .....

4

dzień dobry
Ogłoszono przetarg unijny w DZUUE. Nie mam platformy komercyjnej, wiec w dniu ogłoszenia zamieszczam dokumentacje w miniPortal i na swoim BIP-ie.
Czy ogłoszenie samo zaciąga się z DZUUE do e-zamówień? dzisiaj go nie ma.
Czy w e-zamówieniach samo się pokaże? Czy mam coś wykonać?
powinnam dodać w e-zamówieniach postępowanie aby po otwarciu ofert wysłać do Prezesa UZP informację o ofertach złożonych.
Czy mój tok rozumowania jest poprawny?
dzień dobry Ogłoszono przetarg unijny w DZUUE. Nie mam platformy komercyjnej, wiec w dniu ogłoszenia zamieszczam dokumentacje w miniPortal i na swoim BIP-ie. Czy ogłoszenie samo zaciąga się z DZUUE do e-zamówień? dzisiaj go nie ma. Czy w e-zamówieniach samo się pokaże? Czy mam coś wykonać? powinnam dodać w e-zamówieniach postępowanie aby po otwarciu ofert wysłać do Prezesa UZP informację o ofertach złożonych. Czy mój tok rozumowania jest poprawny?
0
2021-02-26 13:30 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Ogloszenia zaciągaja sie same, te z dzisiaj pojawią sie jutro dopiero. Należy zarejestrowac postepowanie, zeby potem wysłac informacje do Prezesa. Dokumentacje na miniPortalu (strona prowadzonego postepowania), na BIP mozna dodatkowo link do postepowania na miniPortalu. Ale dokumentacja powinna byc na miniPortalu.
Ogloszenia zaciągaja sie same, te z dzisiaj pojawią sie jutro dopiero. Należy zarejestrowac postepowanie, zeby potem wysłac informacje do Prezesa. Dokumentacje na miniPortalu (strona prowadzonego postepowania), na BIP mozna dodatkowo link do postepowania na miniPortalu. Ale dokumentacja powinna byc na miniPortalu.
0
2021-02-26 13:34 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy