Forum

Powrót platforma eZamówienia_uprawnienia

A.

Anna .....

1

Cześć, jesteśmy w naszej instytucji w 3 osoby, które zajmują się pzp. każdy z nas ma konto na platformie, ze wszystkimi możliwymi uprawnieniami. Koleżanka publikowała ogłoszenie o zamówieniu, ja próbowałam na tym zamówieniu wysłać oferty do Prezesa - brak uprawnień :/ czy mieliście podobny problem? Jak to usprawnić w momencie choroby, urlopu...
Pozdrawiam,
Ania
Cześć, jesteśmy w naszej instytucji w 3 osoby, które zajmują się pzp. każdy z nas ma konto na platformie, ze wszystkimi możliwymi uprawnieniami. Koleżanka publikowała ogłoszenie o zamówieniu, ja próbowałam na tym zamówieniu wysłać oferty do Prezesa - brak uprawnień :/ czy mieliście podobny problem? Jak to usprawnić w momencie choroby, urlopu... Pozdrawiam, Ania
0
2021-03-22 08:55 0

W.

Wojciech .....

Fachowiec 814

Trzeba sprawdzić, czy nadano wszystkim trzem osobom wszystkie uprawnienia, w tym do weryfikacji. Nie pamiętam, ale zakładając platformę zafajkowałem sobie wszystkie możliwe...
Trzeba sprawdzić, czy nadano wszystkim trzem osobom wszystkie uprawnienia, w tym do weryfikacji. Nie pamiętam, ale zakładając platformę zafajkowałem sobie wszystkie możliwe...
0
2021-03-22 09:13 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy