Forum

Powrót 137 ust. 5

R.

Radosław .....

17

wracam do tematu, bo jesteśmy już mądrzejsi :
wyjaśnienia i zmiany SWZ publikujecie po publikacji zmiany ogłoszenia w DUUE ?
czy korzystacie z opcji, że wysłaliście do publikacji, otrzymujecie potwierdzenie otrzymania ogłoszenia, czekacie 48h i jeśli w tym czasie ogłoszenie nie zostanie opublikowane, to publikujecie ?
wracam do tematu, bo jesteśmy już mądrzejsi : wyjaśnienia i zmiany SWZ publikujecie po publikacji zmiany ogłoszenia w DUUE ? czy korzystacie z opcji, że wysłaliście do publikacji, otrzymujecie potwierdzenie otrzymania ogłoszenia, czekacie 48h i jeśli w tym czasie ogłoszenie nie zostanie opublikowane, to publikujecie ?
0
2021-03-25 12:44 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ja wczoraj na szkoleniu z Pania Magdaleną michałowską dowiedziałam sie, ze jeżeli w potwierdzeniu otrzymania ogloszenia dostajemy konkretną date kiedy ogłoszenie zostanie opublikowane (a tak sie teraz dzieje) tzn., ze zostalismy zawiadomieni o publikacji i nie mozna skorzystac z 48h :0 :0
ja wczoraj na szkoleniu z Pania Magdaleną michałowską dowiedziałam sie, ze jeżeli w potwierdzeniu otrzymania ogloszenia dostajemy konkretną date kiedy ogłoszenie zostanie opublikowane (a tak sie teraz dzieje) tzn., ze zostalismy zawiadomieni o publikacji i nie mozna skorzystac z 48h :0 :0
0
2021-03-25 13:07 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy