Forum

Powrót Postępowanie na ponad 50 części - problem z ogłoszeniem

I.

Iwona .....

1

Dzień dobry, czy miał ktoś z Państwa problem z publikacją ogłoszenie o zamówieniu przy dużej, bardzo dużej ilości części?
Jeżeli tak, proszę o informację, jak udało się ten problem rozwiązać?
Z e-zamówienia uzyskałam informację, że problem czasami istnieje i że pracują nad nim, ale nie uzyskałam informacji jak długo to potrwa...
Dzień dobry, czy miał ktoś z Państwa problem z publikacją ogłoszenie o zamówieniu przy dużej, bardzo dużej ilości części? Jeżeli tak, proszę o informację, jak udało się ten problem rozwiązać? Z e-zamówienia uzyskałam informację, że problem czasami istnieje i że pracują nad nim, ale nie uzyskałam informacji jak długo to potrwa...
0
2021-04-14 13:48 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

no brawo za pomysłowość :), aż tylu nie przerabiałem a co do e-zamówień to różnie może być bo przy ich ciągłych pracach technicznychróżne "kwiatki " sie pojawiają
no brawo za pomysłowość :), aż tylu nie przerabiałem a co do e-zamówień to różnie może być bo przy ich ciągłych pracach technicznychróżne "kwiatki " sie pojawiają
0
2021-04-15 07:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy