Forum

Powrót Informacja o odrzuceniu oferty - jaka podstawa prawna?

J.

Justyna .....

0

Dzień dobry,
proszę pomóżcie...
Mam jedną ofertę złożoną w postępowaniu, którą odrzucam, o czym muszę poinformować wykonawcę. Na jakiej podstawie go informuję? Nie pasuje mi tu art. 253 ust. 1 pkt. 2 pzp , bo nie robię wyboru oferty najkorzystniejszej, ponieważ będę unieważniać postępowanie.
Najchętniej żadnej podstawy bym nie podała, ale odgórnie "mi każą" ;)

Pozdrawiam
Justyna
Dzień dobry, proszę pomóżcie... Mam jedną ofertę złożoną w postępowaniu, którą odrzucam, o czym muszę poinformować wykonawcę. Na jakiej podstawie go informuję? Nie pasuje mi tu art. 253 ust. 1 pkt. 2 pzp , bo nie robię wyboru oferty najkorzystniejszej, ponieważ będę unieważniać postępowanie. Najchętniej żadnej podstawy bym nie podała, ale odgórnie "mi każą" ;) Pozdrawiam Justyna
0
2021-04-15 12:11 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Unieważnia pani postępowanie na podstawie art. 255 pkt 2 w związku art. ... (podstawa odrzucenia) oferty i przesyła pani to zawiadomienie do wykonawcy, a wykonawca ma prawo się odwołać.
Unieważnia pani postępowanie na podstawie art. 255 pkt 2 w związku art. ... (podstawa odrzucenia) oferty i przesyła pani to zawiadomienie do wykonawcy, a wykonawca ma prawo się odwołać.
0
2021-04-15 12:27 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy